Om Casela

Girl looking through a magnifying glass in the officeCasela er en professionel ekstern økonomiafdeling for mindre virksomheder.

Casela’s vision bygger på det strategiske begreb om konkurrencemæssige fordele, hvor virksomheder specialiserer sig for at opnå fordele ved ekspertise og stordriftsfordele. I stedet for at udføre alle funktioner selv outsources specialistydelser til andre virksomheder. På den måde bruges tiden kun på det man er allerbedst til, og derved bliver man mere effektiv end konkurrenterne.

Outsourcing er som bekendt allerede meget udbredt indenfor f.eks. reklame og marketing, IT-drift og personalerekruttering. De senere år har mange virksomheder også valgt at outsource økonomifunktionen.

Casela blev startet i 2003 af Lasse Steenholt, HD(R), som ud over sin teoretiske fundering har en mangeårig erfaring med regnskab, lønadministration og økonomistyring. Før Casela arbejdede Lasse Steenholt som regnskabs- og økonomichef for flere virksomheder i forlags- og mediebranchen, bl.a. Forlaget Carlsen A/S, Semic Interpresse A/S, Bonnier Publications A/S, Modern Times Group MTG A/S og TV3 A/S.